SATU MUSUH TERLALU BANYAK SERIBU KAWAN TERLALU SEDIKIT ”

Ilmu Cirebon iku ana istilah Sedulur Papat Lima Pancer, lamon kudu ngawerui istilah mau,kula sekabeh ngarepaken urip

enak ning dunya ugi ning akherat sebabe ngelakoni adji diri, sejeroning urip keloro mau, sebabe urip lamon ora memahami

ilmu cirebon kang mau mesti uripe akehe kesasar…..